CONTACT WEBTOOLS DIENSTEN INFO SUPPORT HOME
Nieuws
26-02-2010 • Nieuwe webshops op ffxs.nl
02-02-2010 • Nieuwe unieke weblog!
11-11-2009 • PSD naar Wordpress
06-11-2009 • Uw eigen startpagina.

Nieuws Archief »

Host uw Wordpress blog op FFXS.nl

Blog Hosting op FFXS.nl

Wordpress is één van de grootste internettrends van de afgelopen jaren. Blogs die gebaseerd zijn op Wordpress zijn uitermate makkelijk te beheren. FFXS biedt een uitgebreide dienst met betrekking tot deze open source software. Van een simpele gratis blog tot een blog uitgebreid met allerlei functies en een uniek design.

Reclamevrije blog op een FFXS subdomein.

Het is ook mogelijk om uw Wordpress Blog reclamevrij bij ons onder te brengen. In dit geval betaalt u €29,- per jaar. Ook is het uiteraard mogelijk een al bestaande blog te verplaatsen.
Bestel direct een reclamevrije blog »

Een blog op eigen domeinnaam.

De derde mogelijkheid is uw blog te hosten op uw eigen domeinnaam. In dit geval betaalt u €49,- per jaar. Ook is het uiteraard mogelijk een al bestaande blog te verplaatsen. Bestel direct een blog op eigen domeinnaam »

Enkele voorbeelden van blogs op eigen domeinnaam:
lernardenmarije.nl
manieu.net
ronieu.nl

Uw PSD omzetten naar een Wordpress template?

Wij bieden nu ook het omzetten van uw eigen design naar een Wordpress template. Dit houdt in dat u alleen hoeft te photoshoppen en wij de rest van het vervelende werk voor onze rekening nemen.
Kijk op psdtowordpress.ffxs.nl voor meer informatie.

FFXS Unieke Blog.

Wij hebben geen grotere hobby dan het realiseren van een unieke Wordpress blog! FFXS biedt dit dan ook tegen zeer scherpe tarieven. Bij het realiseren van een unieke blog proberen wij zoveel mogelijk uw wensen om te zetten naar de lay-out. Het opzetten van een unieke weblog kost slechts eenmalig €299,- , daarna betaald u slecht €49,- per jaar. Contacteer ons voor meer informatie »

Voorbeeld:
mirthewagenaar.com
Meer info.
- Support Wordpress

Actieve Blogs.
- bedrijfswagenforum.nl
- ffxs.nl/coaster-forum
- lernardenmarije.nl
- manieu.net
- mirthewagenaar.com
- ronieu.nl