CONTACT WEBTOOLS DIENSTEN INFO SUPPORT HOME
Nieuws
26-02-2010 • Nieuwe webshops op ffxs.nl
02-02-2010 • Nieuwe unieke weblog!
11-11-2009 • PSD naar Wordpress
06-11-2009 • Uw eigen startpagina.

Nieuws Archief »

Host uw PHPBB forum of SMF forum op FFXS.nl

Forum Hosting op FFXS.nl

Jarenlang hebben wij al ervaring met het onderhouden van PHPBB3 en SMF fora. We bieden ondertussen een brede dienst m.b.t. deze open source applicaties. Wilt u een gratis forum of een forum op eigen domeinnaam? Of is er iets foutgegaan met uw bestaande forum en wilt u dat wij het probleem voor u oplossen? Het is allemaal mogelijk.

Gratis Forum op FFXS.nl

Heeft u een gratis PHPBB3 forum en bent u niet tevreden over uw huidige dienst? Dan kunt u deze eenvoudig naar FFXS.nl verplaatsen. Klik hier indien u meer informatie wilt hebben over het verplaatsen van een forum naar FFXS.nl!

Reclamevrij forum op een FFXS subdomein.

Het is ook mogelijk om uw forum reclamevrij bij ons onder te brengen. In dit geval betaalt u €25,- per jaar. U kunt in dit geval kiezen tussen SMF en PHPBB3. Ook is het uiteraard mogelijk een al bestaand forum te verplaatsen. Bestel direct een reclamevrij forum »

Enkele voorbeelden van reclamevrije fora op FFXS zijn:
pedicureforum.ffxs.nl
spraakwaterforum.ffxs.nl

Een forum op eigen domeinnaam.

De derde mogelijkheid is uw forum te hosten op uw eigen domeinnaam. In dit geval betaalt u €49,- per jaar. U kunt in dit geval kiezen tussen SMF en PHPBB3. Ook is het uiteraard mogelijk een al bestaand forum te verplaatsen. Dit hostingpakket is inclusief mail accounts en een dubbele hoeveelheid dataverkeer en schijfruimte t.o.v. het reclamevrije forum op FFXS Subdomein. Bestel direct een forum op eigen domeinnaam »

Enkele voorbeelden van fora op eigen domeinnaam:
duitsedoggenforum.nl
waterzoekers.nl
wielerfanaat.nl

Specifieke aanpassingen voor uw forum.

Wij bieden de unieke mogelijkheid om voor u modificaties op maat te maken. Uiteraard zijn er vele modificaties gratis verkrijgbaar, maar vaak is de modificatie die u zoekt niet beschikbaar. Let op! Wij doen dit ook voor u als uw forun niet is ondergebracht bij FFXS.nl!